Loading...
Over2019-05-23T12:42:21+00:00

OVER MIJ

Zoals veel mensen, weet ik uit ervaring hoe moeilijk het kan zijn om met verlies en rouw te leven en dit verweven te krijgen in je leven. Dit heeft mij steviger gemaakt en heeft mij geleerd te relativeren. Ik kan mij goed kan verplaatsen in mensen die te maken hebben met een verlies. Ik herken de pijn, maar ben wel zo professioneel dat het jouw pijn blijft.

Toen ik als jongvolwassene ging nadenken over een vervolgopleiding werd ik geïnspireerd door mensen in mijn omgeving die als verpleegkundige werkten. Ik startte met een studie tot verpleegkundige en wilde graag in een ziekenhuis werken omdat ik daar veel verschillende mensen zou ontmoeten. Deze diversiteit sprak mij aan. In de loop der tijd heb ik verschillende specialisaties gevolgd, onder meer op het gebied van oncologische en palliatieve zorg.

In mijn werk als verpleegkundige kwamen mijn coachingskwaliteiten steeds meer naar voren, ik vond het toen al mooi om te zien dat iemand na coaching met meer bagage en minder lood weggaat. Met groot enthousiasme heb ik diverse coachingsopleidingen gevolgd zoals psychodynamische therapie, transactionele analyse, autobiografisch werken, provocatief coachen, en ik ben nog altijd niet uitgeleerd.

Centraal staat bij mij het unieke van de mens met zijn of haar hulpvraag. Ik ben oprecht geïnteresseerd in de ander en benader mensen zonder verwachtingen of vooroordeel. Tenminste, dat probeer ik altijd. Ik zie heel erg de schoonheid en kwetsbaarheid in mensen.

WERKWIJZE

Ik heb een fijne coachpraktijk aan huis in Haarlem . Er komen veel particulieren naartoe, maar ook mensen die via hun werk coaching aangevraagd hebben (die dat meestal vergoed krijgen via hun werkgever). Ook werk ik in opdracht van bedrijven; zowel in de praktijk thuis, als op locatie (meestal in het bedrijf zelf).

Coaching gaat over luisteren. Luisteren naar jouw verhaal. Luisteren waardoor je steeds meer gaat vertellen over wat zich aandient en uiteindelijk tot nieuwe inzichten komt.  Ik ben ervan overtuigd dat niet ik, maar jijzelf het antwoord op je vragen hebt. Ik luister daarom naar  wat je vertelt – de feiten, beleving, overtuigingen, behoeften, angsten, kernwaarden – en ik geef je regelmatig terug wat ik hoor, zie en vermoed, tijdens ons gesprek. Op die manier vind je een nieuw perspectief of andere uitgangspunten om naar je vraag te kijken. Dat kan helpen om er een andere betekenis aan te geven of juist bevestiging te voelen dat je op de goede weg bent.

CONTACT
LINKEDIN

Coaching in verband met re-integreren na ziekte. Professioneel,zeer deskundig, transparant, laagdrempelig, veel inhoudelijke kennis en enthousiast. Na het coachings-traject was ik weer fulltime aan het werk. Ik zou Anqelique zeker aanraden bij anderen.

Eveline, Cliënt

Bijzondere, inspirerende collega met hart voor de gezondheidszorg.

Kris, Long- & palliatieve arts - Spaarne Gasthuis

Zullen we kennismaken?

Neem contact met mij op middels het contactformulier en dan bel ik je zo spoedig mogelijk terug

CONTACT